понеделник, 19 юли 2010 г.
Пипер с чеснов пастет
~*~ Продукти ~*~
300 гр. извара
200 гр. заквасена сметана
100 гр. синьо сирене Дор Блу
3 твърдо сварени яйца
1 ч.л чесън на прах
1 ч.л сол
1/2 ч.л черен пипер
2 шепи зелени маслини с чушка
5 големи зелени пиперки
Почистваме и измиваме пипера. Всичките продукти размесваме добре, като накрая слагаме само маслините. С получения пастет пълним чушките. Оставяме в хладилник за час да починат и да се омесят добре. Поднасяме като нарязваме под ъгъл около 2 сантиметра широки ленти от всяка чушка.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар