сряда, 8 февруари 2012 г.
Подреден "миш-маш"
Сигурно ви е трудно да си го представите, миш маш уж, пък подреден. Да, ама може- вкуса е малко по-различен, вероятно- заради по-скоро "свареният" жълтък, а не изпържен- но факт е че е достатъчно вкусно да ви стане любимо.
и така:
1 буркан печен червен пипер
2-3 скилидки чесън
1 връзка пресен лук
100 грама сирене
100 грама кашкавал
6 яйца
2-3 стръка пресен магданоз
черен пипер
Нарежете лука и чесъна на ситно. Задушете ги в малко мазнина, добавете и нарязаният пипер. Задушавайте, докато изври водата, която пипера пуска. След като е готово изсипете в тавичка, поръсете с черният пипер, разстелете нарязаният магданоз, натрошете сиренето отгоре равномерно, а накрая прибавете и настърганият кашкавал. На равни разстояния едно от друго счупете яйцата, като гледате да останат цели. Запечете в предварително загрята фурна за 15 минути, или докато се "забулят" яйцата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар