четвъртък, 9 февруари 2012 г.
Зеленчуково ризото с пилешки бутчета
Този път няма предистория- просто любимото ядене за моите деца.
6 броя пилешки парти бутчета
1 ч.ч ориз
1 пак. "Императорски микс" на Бондюел
2 големи глави лук
2 ч.л сол
Сварете пилешките бутчета. Сложете два черпака от бульона в тиган и задушете в него на дребно нарязания лук. След като се изпари водата прибавете към него ориза и задушавайте, докато стане "лъскав". В тавичка изсипете зеленчуковият микс, а върху него ориза с лук. Разбъркайте добре, посолете. Наредете пилешките бутчета отгоре и залейте с 4,5 кафени чашки от бульона, който се е образувал от варенето на бутчетата. Запечете във фурната до готовност.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Много ми хареса рецептата! Апетитно и лесно! Благодаря за идеята :) Хубава вечер!
ОтговорИзтриванерадвам се, че ти е допаднала Габи
ОтговорИзтриваневярно е доста лесно за изпълнение, ще се радвам ако я изпробваш
лека и усмихната вечер