събота, 19 май 2012 г.

Пиле "Четири сезона"



Продукти:

600 грама пилешко бонфиле
1 пак. микс на Бондюел- "4 сезона"
100  гр. пушено сирене
40-50 гр. кашкавал
сол
черен пипер
зехтин

Бонфилето запичаме на тефлонв тиган без мазнина. След като се зачерви от всякъде добавяме замразените зеленчуци, задушаваме ги заедно и овкусяваме със сол и черен пипер. Разпределяме от сместа в гювечета и добавяме пушеното сирене. Поливаме със зехтин, добавяме малко водичка и запичаме на 220 градуса около 20 минути. Преди да извадим настъргваме на едро кашкавал и оставяме още малко да се запече и той.

1 коментар:

  1. Мария, рецептата е чудесна!
    А снимката с тези цветове ме плени!
    Поздрави от мен и хубав ден!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...