петък, 5 март 2010 г.
Селски хляб в хлебопекарната
Продукти:
310 мл топла вода
1 с.л сол
470 гр. брашно тип 500
1 ч.л мая за хляб на д-р Йоткер
щипка захар
Продуктите се прибавят по реда на изреждането им и се наглася програмата за основен хляб с трета степен препичане на коричката.
Това е най-сполучливия хляб, който намерих за моята машина и приготвям всеки ден от него. Ник е възхитен от вкуса му, децата обичат да дъвчат дори само корички, баба и дядо ми пращат поръчки и го предпочитат пред купешкия селски хляб. Лесен, вкусен и икономичен- какво повече може да се желае.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Наистина е чудесен!
ОтговорИзтриванеОсвен бърз и лесен -
изглежда пухкав отвътре и хрупкав отвън.
И аз така го обичам.
Хубав и усмихнат уикенд, Диана
На програма за 1 кг ли?
ОтговорИзтриванеда, за 1000 грама
ОтговорИзтриванеХляба е уникален! Препоръчвам!
ОтговорИзтриване