неделя, 15 април 2012 г.

Великден!


Христос Воскресе!
Посрещам този голям християнски празник с усмивка и безкрайно добро настроение!
Децата с голямо желание и много старание украсиха и боядисаха яйцата, аз направих дузина козунаци, накрая и малко курабии. Имах големи планове, осъществих само част от тях, но ... другия път. Колкото и да ми се иска, не винаги всичко се получава така, както съм планирала нещата, явно очакванията са ми повече от възможностите.
Както традицията повелява, боядисахме първото яйце червено

Продължихме с оцветяването на едноцветни яйца:


които украсихме с прекрасните стикери на Bubub



а след това започна великата цапаница с памук, на кристални яйчица :)- децата се справиха перфектно, имайки предвид че са само на 3 и 5





И все пак, въпреки че не се получи така, както го предвиждах, съм горда от факта, че толкова много хора посетиха моят блог през изминалата седмица, надявам се със споделеното в него да съм помогнала на други семейства да усетят уюта на домашно приготвената храна и с гордост и задоволство да се насладят на трапезата за празника.
Горда съм, че имам вече 100 последователя, над 100 000 посещения през изминалите 2,5 години, както и нови приятелства сред фууд блогърите, които ми носят невероятното чувство на ценен и значим човек. Благодаря, че споделяме заедно всеки празник. Бъдете честити!

2 коментара:

  1. Честит празник, Мария!
    Много е красиво у вас, а дечицата ти още от сега са горди твои последователи :) справили са се страхотно!
    Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Еос за хубавите думи!
    Здраве и късмет и у вас.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...