петък, 11 февруари 2011 г.

Double choco cookies



~*~Продукти~*~

2 ч.ч брашно
1 пак. бакпулвер
1/2 ч.л сол
125 гр. масло на стайна температура
6 с.л кафява захар
6 с.л бяла захар
2 яйца
50 грама натурален шоколад
50 грама бял шоколад
50 грама на едро нарязани бадеми



В отделна купа смесете брашното с бакпулвера и солта. Разбийте маслото с двата вида захар на гладък крем с миксера. Прибавете към сместа едно по едно яйцата, като изчакате първо хубаво да се разнесе предното. Накрая на порции добавяйте от брашното и омесвайте внимателно. Последно се добавят ядките и на едро нарязания шоколад. С лъжица вземете от готовата смес, оформете на бисквитка и сложете върху предварително подготвена тавичка с хартия за печене. Бисквитките се пекат около 15 минути на загрята до 170 градуса фурна /следете като почнат да порозовяват да ги извадите/. След като ги извадите, оставете за малко в тавичката и накрая оставете на решетка да изстинат добре. Приберете в подходящ съд /метална кутия, или найлонов плик/ и оставете няколко дни да поотлежат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...