сряда, 21 декември 2011 г.
Ароматна пилешка пържола
Е, тук няма предистория- днешната вечеря вкъщи :)
Сигурна съм , че всички сте приготвяли пържоли, само ще споделя как я приготвям аз.
Обещавам ви едно вкусно, сочно и мнооого ароматно пилешко.
Ползвам пържола от бут, филето приготвям обикновено с някакъв сос, защото е прекалено сухо. Поставете пържолите в тефлонов тиган, поръсете с босилек, розмарин, няколко шушулки кардамом, хималайска сол. Залейте пържолките с 2 с.л зехтин и сложете капака на тигана. Обърнете 2-3 пъти от всяка страна, за да получите равномерно приготвена сочна пържола.
Не зная защо си го причинявам това по време на пости, определено ми става все по-трудно, добре че остават 2-3 дена до края. За мен само чашата вино, а вие можете да се насладите на вкуса на пържолките :)
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар