сряда, 6 април 2011 г.
Пиле със сметана и пресен лук
~*~Продукти~*~
1 бр. двойни пилешки гърди /аз обикновено си вземам цяло пиле и си го правя на порции, гърдите винаги ги отделям за подобен вид ястия/
2 връзки пресен лук
150 гр. пушен врат
сол, лимонов сок
1 кут. животинска сметана за готвене
Нарязва се пушеното месо на дребно, а пилешкото филе на кубчета. Задушават се заедно на тефлонов тиган. Добавят се подправките и след това нарязаният на едро пресен лук. След като поомекне леко лука добавяме и сметаната и изключваме котлона, като оставяме тигана да покъкри. По желание поръсваме с настърган кашкавал или пармезан. Да не забравите да си налеете и чаша хубаво бяло вино /като траминер например :)/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар